Monday, June 20, 2016

Satin Skinz FACIAL review #sayajual

assalamualaikum

sekarang ni ramai yang tanya pasal produk  SATIN SKINZ ni. yalah kalau nak cerita pasal produk ni tak payah cerita panjang lebar sebab memang dikenali ramai kerana keberkesananya

harini nak cerita pasal SATIN SKINZ FACIAL ROSA AND SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA













KEBAIKAN SATIN SKINZ FACIAL ROSA




KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1  :-
 Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
 Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
 Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
 Menghilangkan jerawat dan jeragat
 Mengecilkan pori-pori di wajah
 Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
 Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.
KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN

Maksimum Result Dengan Pengunaan Yang Konsisten 3 Bulan. Penggunaan Yang Berterusan Tidak Akan Merosakkan Kulit Anda .

100% semulajadi yg kaya dengan Rose Hip, Vitamin E, Vitamin C, Collagen, Glutathione, & Aloe Vera.
Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak glowing dan gebu je lepas pakai.
 
 
 
CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 :-

  • Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen,Aloe Vera dan ROSE HIP OIL.
  • Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri
  • Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik
  • Atau Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
  • Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.
 
SATIN SKINZ FACIAL 3+1 MENGADUNGI :-

1. CLEANSER 50ML
2. DAY CREAM 5g
3. NIGHT CREAM 5g

4. **FREE TONER 50ML

SATIN SKINZ FACIAL ROSA SKINCARE LULUS KKM
 


 

SATIN SKINZ FACIAL ROSA

RM120.00 
TAPI KAMI JUAL RM75 SAHAJA EXC POSTAGE

TO ORDER WHATSAPP JE 014 8383 026 AND JANGAN LUPA FOLLOW IG KAMI @jannahville_shop


SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL 
 khusus untuk kulit sensitif dan berjerawat
 
 
MEMPERKENALKAN .
Produk yang di rumus khas untuk muka berjerawat batu nanah2 yang kononnya dah tiada harapan nak baik tu. Jangan risauu hokeyy.. Admin dah siap siapkan formula terbaikkkk yang di adun dengan GREEN TEA dan TEA TREE OIL untuk mematikan jerawat. 
 
Dalam pack ini mengandungi :-
1. ACNE CLEANSER 50ML
2. ACNE SOLUTION 50ML
3. ACNE DAY TREATMENT CREAM 5g
4. ACNE NIGHT TREATMENT CREAM 5g
 
 KANDUNGAN SATIN SKINZ FACIAL GREE TEA :-
 
 
 
 
CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL GREE TEA :-
πŸ’Ÿ Cuci muka dengan bersih menggunakan acne wash green tea dengan urutan membulat pada wajah. Tak perlu gosok dengan kuat.. Tumpukan buih pada bahagian yang berjerawat.. dan bilas. Selepas tu biarkan kulit muka kering sendiri tanpa perlu di lap

πŸ’Ÿ Titiskan acne solution pada hujung jari dan calit pada dahi, pipi, hidung dan dagu. Kemudian ratakan. Tak perlu tebal sangat.. texture acne wash adalah pekat dan mudah menyerap. Tak berminyak dan tak melikit. Biarkan selama 10 minit untuk kulit muka menyerap zat 100%. 

πŸ’Ÿ Calit day cream pada permukaan wajah dan ratakan ke seluruh muka. Boleh di sapu 2 layer untuk lebih kemasan dan akhir sekali dap dap compact powder atau bedak baby yang sesuai.

πŸ’Ÿ Pada sebelah malam ulang semua step di atas dan jgn lupa check wajah anda.. mesti benar2 bersih 100% ya dari day cream yang di pakai tadi.. di cadagkan lap dulu day cream dengan wet tissue baru cuci dgn acne wash

πŸ’Ÿ Selepas ulang semua step di atas. Sapu nite cream secara menipis kesuruh wajah.. biarkan sehingga kering. Seterusnya sapu treatment cream dan fokus lebih pada kumpulan jerawat. Lepas 10 minit dah boleh tidur..
 
SO ADA YANG BERMINAT?
 
ORDER DENGAN AKAK HARGA TERBAIK AKAK KASI
 
BAYANGKAN HARGA BIASA RM120.00
 
AKAK BAGI RM75 SAHAJA EXC POSTAGE
 
 
WHATSAPP 0148383026
 WHATSAPP 0148383026
WHATSAPP 0148383026
 WHATSAPP 0148383026
 
LAJU2!! 
 

No comments:

Post a Comment