Sunday, April 24, 2016

Homestay murah dan cantik di Kuala Terengganu, Terengganu

Assalamualaikum

Okay sekarang dah nak masuk musim cuti sekolah. So mesti ramai yang tengah planning nak cuti kat mana. Sape2 yang ada niat nak bercuti kat Terengganu, jihah nak suggest satu homestay ni kat Kuala Terengganu. First sebab cantik second sebab harga berpatutan. Bukan tu je, memang dekat sangat dengan airport Kuala Terengganu. nama diberi AEISHAH HOMESTAY. Cantik sangat uolls. Tak tipu. Sume kelengkapan ada. Selesa sangat. Cakap saja tak boleh kan, so jihah provide gambar untuk tatapan mata uolls. Sebelum tu kena tau lokasi yang betul2 kan so ni haa


No. 12 Taman Pinggiran Airport, Jalan Tengku Ampuan Bariah, Seberang Takir
 21300 Kuala Terengganu, Terengganu





Haa kan dah cakap cantik, tak tipu, And memang harga terbaik la kalau nak dibandingkan dengan apa yang disediakan. Semua bilik ada aircond so apa lagi yang anda mahukan?? So kalau dah berminat tu jangan lupa call or whatsapp

Aeishah Homestay
011-10504540


korang boleh jenguk laman web diorang jugak

https://www.facebook.com/aeishahhomestay

or

www.aeishahhomestay.com

*even kita dah bayar for homestay tu... amalan berjimat cermat jangan lupa tau. Matikan segala suis sebelum keluar. Pastikan paip ditutup.
Jangan membazir*


No comments:

Post a Comment