Friday, November 29, 2013

Jalan-jalan di Danau Toba & Medan, Indonesia

Assalamualaikum.

Awal tahun ni, saya dan kawan-kawan yang berjaya dalam PMR di sponsor oleh sekolah untuk ke Medan. Sekarang di akhir tahun kot. haha lantak ah tapi nak citer jugak. hehe :)
Fyi, that is my first time to jenjalan kat negara orang and mestilahhhh excited kan. So here I got some pictures for you, bloggie.

pengumuman: gambar-gambar ini tidak tersusun dengan betul.

 First time experience, haruslah ambik gambar dalam plane hihi :)
 hehe:)
 ni pun nak ambik ke? :/



 Restoran garuda ni makanan dia NOT BADDD. Ramai tourist datang kat sini.
 Kat danau Toba ni kan, belambak kot Church :(
 Baca ye sume
 Ni bilik hotel dekat danau Toba. Overall okay la tempat ni.
 Udara yang segar, pemandangan yang indah. Oh rinduuu

 Danau Toba is soooo beautiful! Subhanallah!
 Ni market dekat Pulau Samosir. Orang batak penduduknya ok.

 Harga barang kat sini tak murah mane pun.


 Ok, ni hotel kat Medan. Inna Dharma Deli. Sangat besar bilik hotel kat sini. Jangan gaduh-gaduh eh kat hotel *tetibe*
 Besharrr kan?
 Bertentangan dengan hotel
 Sepanjang perjalanan, banyak sangat benda ni. btw, cantikk gak



 Istana Maimon



 Luncheon :) Teh botol ni ramai cakap sedap tapi not my tasteeee, sorry
Makanan dia ok cuma tekak I ni suka kuah. No kuah No good aa. Ke mana tumpahnye kuah kalau tak ke nasi kan?

Missing this moment very much! Ok thats all. Wassalam uolls :)

No comments:

Post a Comment